HET HUYS VAN TROOST onderhoudt in beginsel geen directe relaties met en werkt nooit direct in opdracht van nabestaanden, maar uitsluitend van de uitvaartverzorger die in opdracht van nabestaanden wenselijke zorg voor de overledene verleent en de uitvaart verzorgt.

VMG

SKU

SKU

Verzorgingsruimte en bezoekzalen

HET HUYS VAN TROOST biedt uitvaartverzorgers faciliteiten om hun zorg aan het lichaam op onze locatie bij het St. Jans Gasthuis te verlenen. Wij hebben daartoe een verzorgingsruimte beschikbaar waar u desgewenst samen met nabestaanden gebruik van kunt maken, en een bezoekzaal waar nabestaanden rouwbezoek kunnen brengen. Voor meer informatie over het gebruik van deze faciliteiten bel (0495) 54 38 15.

Overbrengen overledenen

Een uitvaartverzorger kan in opdracht van nabestaanden het lichaam van de overledene overbrengen, op afspraak met de mortuariumbeheerder. Die overdracht verloopt zorgvuldig conform het protocol van het St. Jans Gasthuis na ondertekening van een volledig ingevuld opdrachtformulier.

Bij overdracht binnen drie uur na overlijden en binnen de reguliere werkuren zijn geen kosten verschuldigd. Bij overdracht buiten de reguliere uren wordt een vast … tarief in rekening gebracht en bij overdracht meer dan drie uur na overlijden worden kosten voor koeling en verblijf berekend. Voor de tarieven, zie hieronder.

Openingsuren

HET HUYS VAN TROOST is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Buiten deze uren en in het weekend is het op afspraak toegankelijk via (0495) 54 38 15.

Tarieven

Voor de vaste tarieven voor de conservering van het lichaam van overledenen, voor dienstverlening buiten reguliere werkuren en voor gebruik van faciliteiten
klik hier.

Algemene voorwaarden

Op alle dienstverlening van het HET HUYS VAN TROOST zijn de Algemene Voorwaarden van de Vereniging van Mortuariumbeheerders in de Gezondheidszorg van toepassing. klik hier.